Så här arbetar jag

Du köper inte bara en ny kjol, klänning eller kostym, utan en känsla som varar länge. Ett skräddarsytt plagg är framtaget för att passa just dig, din personlighet och dina önskemål. Designen görs bara för dig och speglar din personlighet.

Som kund är du med i hela processen från idé till färdigt plagg.

Att beställa ett skräddarsytt plagg är en kreativ process där du som kund är högst delaktig.  Kanske har du en tydlig bild av vad du vill ha, hur tyget ska se ut, hur kjolen ska falla eller hur dräkten ska vara skuren för att framhäva just dina attribut. Eller så vet du vad du skulle vilja utstråla; kompetens, ungdomlighet, sexighet, säkerhet, men har ingen aning om hur plagget i sig ska se ut. Jag vägleder och visar på olika alternativ, från tygval till passform och design.

När vi är överens om känsla, form och tyg syr jag en toille, ett provplagg i ett bomullstyg. När du provar den är det enkelt att göra ändringar eller tänka om. Allt för att få den perfekta passformen.

Provplagget gör det enklare för dig att se exakt hur det kommer att bli. Slutresultatet blir alltid bra eftersom man kan ändra hur mycket som helst längs vägen. Därför har jag heller inte några missnöjda kunder.

När vi är överens om ändringarna kompletteras mönstret och plagget skärs ut i det riktiga tyget. Karp Couture erbjuder tyger av allra högsta kvalitet; sidentyg från Italien och Spanien, ulltyger från Skottland och England, för att nämna några.

Varje plagg är handgjort och unikt.

Vi har kunskapen och materialen.

Här finns de vackraste tygerna. Allt från de mest fantastiska böljande italienska sidentygerna till de grövsta handvävda tweedtygerna från Skottland. Och allt där i mellan!

En kreation från Karp Couture passar alla tillfällen. Att känna sig lyxig och elegant ska kännas lika självklart på arbetet som till fest.

“Min idé är att skapa kläder som lyfter fram kundens personlighet. När du känner dig rätt klädd och verkligen trivs i din dräkt, din kostym, dina varje-dag-byxor eller din vackra festklänning har jag lyckats.”


VÄLKOMMEN ATT BOKA TID FÖR ETT FÖRUTSÄTTNINGSLÖST MÖTE