Referenser

Referenser

Jag värdesätter kunden lika mycket som jag värdesätter arbetet och därför är det självklart glädjande när mina kunder vill dela med sig av deras erfarenheter av mitt arbete…

”Annika har bl. a skapat en klassisk kjol i Harris Tweed till mig. Det är mitt absoluta favoritplagg! Att kombinera en kvinnlig modell med ett sådant manligt, grovt material blir urcoolt. Den passar lika bra på höstpromenaden med grova skor som till vårvernissagen med högklackat . ”
Marie-Louise Kold

”Det var en fantastisk känsla att med Annikas hjälp få ett plagg som passade mig precis.
Jag kände stor beundran för Annika som med professionalism och säker kunskap styrde arbetsuppgiften mot målet, steg för
steg. Jag tyckte också om informaliteten och samtalen mellan Annika och mig. De handlade mycket om kläder, när jag skulle använda plagget, olika tygers egenskaper och hundra andra ting. Det är nog ovanligt att man i dag väljer att låta handsy ett plagg. Omständigheterna var nu sådana att det kändes rätt, trots kostnaden. Och det känns fortfarande rätt, när det nu gått åtta månader sedan jag fick min fina svarta dräkt.”
Inger Larsson

”Annika Hickery formger unika kreationer! Plaggen är moderna idag, imorgon och i många år framöver. Jag sparar mina till flickebarnbarnen, att slåss om när de vuxit upp! Annika Hickery har en inneboende känsla, inte bara för kvalitet, utan även för bekvämlighet. Man stortrivs i hennes olika skapelser!”
Margareta Nilsson

”Kappan är helt underbar och jag får ständigt komplimanger för den. Män som kvinnor tar tag i min arm och säger ”Jag måste bara säga att jag tycker din kappa är jättefin!” Hatten som du skapade som pricken över i:t är också mycket kreativ och passar mig perfekt. Jag är så glad över min kappa och känner mig fin och personlig. Ett stort TACK! Och på återseende.”
Kinn Danielsson